HSH-Slogan-2
Introductie

Home Sweet Home (HSH) beheert, verhuurt en onderhoudt woningen

Nieuwtjes:
Vanwege het corona virus en de door de Nederlandse overheid getroffen maatregelen, is het kantoor beperkt open. Inkomende emails worden wel behandeld zij het dat er vertraging op kan treden in het behandelen.
Voor urgente zaken is de noodtelefoon zoals gewoonlijk beschikbaar.

De laatste update datum van de informatie op deze site is :
28 dec 2021

Wij hebben inzage welke woningen in de (nabije) toekomst ter verhuur gaan komen. Wij adviseren u daarom om contact met ons op te nemen als de woning die u zoekt nu niet op onze site staat.

HSH is lid van het WRH, waarderings Register Huurders waarin huurgedrag van huurders vastgelegd wort.
HSH is “Keurmerk Verhuur Veilig” gecertificeerd.
Wij melden onze woningen na bezoek aan bij “Verhuur Veilig”.

Wij hebben plaats voor nieuw (all-in) beheer en zoeken naar woningen in de betere wijken met middel- en hogere huren.
Verhuurders, laat u ontzorgen en stap eens binnen op kantoor om u over onze werkwijzen en tarieven te laten informeren. U zult aangenaam verrast zijn over de mogelijkheden. Wellicht tot gauw?

Eigenaren wilt u voorkomen dat u met verkeerde huurders in zee gaat of heeft u te maken gekregen met een hennepkwekerij in uw huurwoning en weet u niet wat u moet doen, wendt u tot de Stichting Bestrijding Woonfraude en Hennepteelt (SBWH) voor professionele en snelle hulp.
Home Sweet Home beheer eigenaren zijn al lid van de SBWH. En U?

Tevens checken wij potentiële huurkandidaten standaard bij het Waarderings Register Huurders (wrh.nl) op hun huurverleden

HSH sponsort Muzee Scheveningen

Wat doen wij:
Bij Home Sweet Home huizenbeheer vindt u particulier- en VVE beheer, onderhoud en aan- en verhuur van onroerend goed onder 1 dak. Onze huurwoningen, of u nu een flat, studio, eensgezinswoning, appartement, etage, gemeubileerd, gestoffeerd of anderszins zoekt, zijn van goede kwaliteit, hebben zorgzame eigenaren en bevinden zich overwegend in de betere buurten van Scheveningen en Den Haag.
Service en kwaliteit staan hoog in ons vaandel

Eigenaren:
Waarom gebruik maken van ons, dat kost toch alleen maar extra geld?
Ja, maar het geeft u ook erg veel retour. De zekerheid van een professionele benadering van alle vragen en problemen rondom uw onroerend goed en geen contact met huurders als u dat niet wilt. Kortom, rust. Verder worden al onze potentiële huurders standaard op hun huurverleden getoetst bij het WRH, het Waarderings Register Huurders, om zo zeker mogelijk te zijn dat wij een fijne huurder voor u selecteren.
Geïnteresseerd in een goed dagelijks- en financieel beheer van uw onroerend goed of uw VvE? Vraag ons dan naar onze uitgebreide diensten en tarieven.

Huurders:
Waarom kiezen voor het huren via ons kantoor en de extra kosten daarvan ipv. direct zaken doen met een eigenaar?
Vanwege de zekerheid. Huurders zijn vaak niet bekend met stadswijken en lokale huurregels (expats?). Zekerheid dat u een woning vindt in een door u gewenste wijk en kwaliteitsklasse met de daarbij gelijk gemutste eigenaar, een officiële huurovereenkomst sluit (onze degelijke huurovereenkomst met uitgebreid check-in rapport voorkomt een hoop problemen). Zekerheid dat u iemand heeft die u wegwijs maakt met abonnementen etc. en onpartijdig en goed helpt in geval van vragen en problemen mochten die er ondanks alles toch zijn.
Staat de woning die u zoekt niet op onze site, neem dan contact op met ons. Wellicht dat wij hem toch voor u hebben.