HSH-Slogan-2
Condities

Wat doen wij voor u als huurder:
Wij begeleiden u bij de aanhuur van een passende woning. Lukt ons dat dan zorgen wij voor een degelijke huurovereenkomst met een check-in rapport inclusief fotoreportage van de woning.
Ook bieden wij appartementen aan voor kortere termijn. Vraag ons naar de speciale voorwaarden.
Bij objecten met een asterix (*) achter de huurprijs, heeft u naast het huur-, stoffering- en meubileringkostenaandeel van de totale huurprijs, te maken met een voorschot service-, energie- en waterkosten. Hierop is dan de 10% regel van toepassing.

Inschrijven:
Alvorens wij iets voor u gaan doen, dient u zich te registreren. U dient dan een geldig legitimatiebewijs te overleggen alsmede een arbeidsovereenkomst en een recent bankafschrift met daarop uw naam en een binnenkomend salaris.
U dient aan te tonen dat u een inkomen heeft welk ongeveer 3x de huur is.

Zijn er verdere kosten?
Ja, bij een geslaagde zoektocht betaalt u de eerste maand huur, de borg en de zoekkosten indien wij voor u gezocht hebben.

De huur wordt berekend over het aantal dagen af de ingangsdatum van de huurovereenkomst tot en met het eind van de maand.

De borg is één maand en gaat naar de eigenaar. Hier wordt geen rente over vergoed. De borg komt gemiddeld tussen de 3 en 5 weken na beëindiging van de huurovereenkomst en bij goede oplevering van de woning, retour bij de huurder.

Bij een zoekopdracht zijn de kosten 1 maandhuur incl btw met een minimum van 250,- excl.

Wat doen wij voor u als verhuurder:
Wij kunnen uw onroerend goed beheren, verhuren of onderhoud er aan plegen

Kiest u voor beheer, dan beschikken wij over een breed scala aan dagelijks- en financieel beheer gerichte activiteiten waaronder uw huurders te woord staan, het verhuren van uw bezit, sommaties versturen en incasso trajecten opstarten en begeleiden, rekeningen mbt. het onroerend goed betalen, huurovereenkomst-beëindiging, snel-, geruisloos- en betaalbaar het klein- en (gepland) groot onderhoud uitvoeren.
U kunt met een gerust hart alle beslommeringen rond uw eigendom aan ons overlaten en de wereld gaan ontdekken. Wij zorgen ervoor dat uw eigendom volgens uw wensen professioneel wordt beheerd en indien u daar prijs op stelt dat u via de moderne media op de hoogte wordt gehouden.
De beheerskosten bedragen, 7% van de geincasseerde maandhuur (exclusief 21% btw).
Loop eens binnen en vraag naar onze uitgebreide voorwaarden. Badhuiskade 8 Scheveningen

Kiest u voor verhuur, dan bieden wij u een uniek maand-advertentiepakket.
U krijgt een zeer degelijke huurovereenkomst met een uitgebreid check-in rapport en wij checken potentiële huurders bij het WRH op hun huurverleden.
Vraag ons eens naar onze bijzondere voorwaarden.

Bent u alléén geïnteresseerd in onderhoud, ook dan hebben wij u veel en tegen scherpe prijzen te bieden.
Wij werken al vele jaren samen met betrouwbare, erkende bedrijven die niet te beroerd zijn om voor een kleine reparatie nog te komen. Ook hier zijn de sleutelwoorden: snel, redelijke prijzen en service.
Bel ons eens en overtuig uzelf. 070 2205081